MERSİN / YENİŞEHİR - Dr. Kamil Tarhan İlkokulu

Haz

Okulumuz Ana Sınıfı D Şubesi Öğrencilerimiz deniz kenarında piknik yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.

May

Okulumuz Ana Sınınıfı öğretmeni Aygün BİRİCİK  anneler günün de velilerine düzenlediği kutlamada pasta kesildi ve öğrencilerine annelerine vermek üzere hazırladığı hediyeleri ve öğrencilerine ezberlettiği şiirleri söyleterek velilerine güzel bir anneler günü yaşatmış oldu.

May

İlce Milli Egitim Müdürümüzün katilimiyla  gerçekleşen Limonata Şenliği'nde  çeşitli atölye çalışmaları, seramik boyama, resim, kodlama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Aynı zamanda e-Twinning okulu olan okulumuzda 9 Mayıs e-Twinning  günü nedeniyle etkinlikler de yapıldı.

Tüm sınıfların katılımıyla yapılan limonata şenliğine öğrenci velilerimiz de hazırladıkları ikramlarla katkıda bulundular.

Bu Etkinliklerimiz de yanımızda olan İİlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Necmeddin DİNÇ'e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Nis

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun!

Nis

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 107. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Mrt

Geri dönüşüme dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için öğrenciler atık malzemeleri kullanarak baş akssurarı tasarladılar. Tasarlanan aksesuarları tanıtım amaçlı okulumuzda geri dönüşüm defilesi düzenlendi. Öğrencilerle birlikte öğretmenleri de keyif dolu dakikalar yaşanarak defile sona ermiştir.

Ock

Sırbistan koordinatörlüğünde Türkiye, Malta, ve Yunanistan ülkeleirn katılımıyla 2 yıl sürecek olan Out and About  (Dış Mekan Öğrenimi Yoluyla İşlevsel Bilgi Geliştirme) adlı Erasmus projesiyle okulumuz da ortak okullar arasında yer almaktadır.

Ock

Okkulumuz 2-B sınıfı 3-A sınıfının öğrencileri, öğretmenleri Sevgi Altınışık ve Dilek Bingöl rehberliğinde sınıflarının bulundukları koridaru atık kağıtları değerlendirerek yeni yıl sokağı hazırladıklar.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası okulumuzda düzenlenen stantta öğrencilere meyve dağıtımıyla başlandı ve arkasından günün anlam ve önemini belirten şiir ve yazılar okundu.

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİN KATILIMIYLA KUTLANDI.

Ara

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞMİŞTİR.