MERSİN / YENİŞEHİR - Dr. Kamil Tarhan İlkokulu

Dr. Kamil Tarhan İlkokulu

Aydınlıkevler Mah. 2037 Sokak No 4/B Yenişehir/MERSİN
Vizyon
VİZYONUMUZ Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın;  Yaratıcı,  Dünyaya uyumlu,  Sorunlara çözüm getiren,  Girişken  Üretken,  Dinamik,  Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği bir okul olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
MİSYONUMUZ  Temel eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak,  Eğitimde kaliteyi arttırmak,  Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak,  Yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek,  Kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.  Yaşadığı mekânın ve zamanın farkında, çevre sorunlarına, sahip olduğumuz sınırlı kaynaklara, hayvan haklarına ve doğaya duyarlı bireyler yetiştirmek.  Sosyal sorumluluk bilincine sahip, paylaşımcı, farklılıklara saygılı bireyler kazandırmak.  Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak  Bilişim çağının gereklerine uygun olarak teknolojik araçları etkin olarak kullanabilen, teknolojik gelişimi merak eden, kodlama mantığı ile tanışmış bilinçli dijital vatandaşlar yetiştirmek.  Tüm paydaşlarımız arasında saygı ve güvene dayalı kurmuş olduğumuz okul ortamımızda sahip olduğumuz güçlü çalışma ahlakı ile öğrenme süreçlerini sürekli geliştirmek  Kendini ifade edebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş, özgüvenli ve girişimci bireyler yetiştirmek.  Öğrencilerimize bireysel ve takım içinde çalışma, işbirliği becerileri kazandırmak.
KLİMA
otobüs minibüs